Accueil>Uncategorized>NRS: Capítol 639: els farmacèutics i la farmàcia poden ser divertits per a qualsevol persona

NRS: Capítol 639: els farmacèutics i la farmàcia poden ser divertits per a qualsevol persona

NRS: Capítol 639: els farmacèutics i la farmàcia poden ser divertits per a qualsevol persona

Amb totes les opcions de compra disponibles en línia, va ser qüestió de temps abans que les persones comencessin a comprar les seves receptes en línia. Abans de canviar a una farmàcia en línia, però, caldrà fer una ullada als avantatges i inconvenients dels dos enfocaments. Amb totes les opcions de compra fàcilment disponibles en línia, només va ser qüestió de temps abans que els individus comencessin a ordenar les seves receptes en línia.

Entre els avantatges principals, els individus assenyalen per utilitzar una botiga de drogues en línia hi ha el cost. Generalment, les tarifes per a medicaments d’una botiga de medicaments en línia són menys degudes al fet que es produeixen els medicaments, perquè l’empresa té una despesa inferior perquè no hi ha una botiga física, el negoci té una gran xarxa de venedors per dibuixar o una combinació de factors.

La vostra recepta es pot enviar en qualsevol moment, no hi ha cap requisit per avançar a la botiga de drogues durant les hores del servei, no cal esperar en cap línia llarga i es poden configurar les recàrregues per enviar -les immediatament. També hi ha inconvenients. Si no utilitzeu la mateixa botiga de medicaments en línia tot el temps, és possible que no coneguin cap interaccions potencials de medicaments, pot ser difícil descobrir algú que respongui a qualsevol problema específic sobre els medicaments que pugueu tenir, no és possible obtenir -ho la recepta el mateix dia, i perds la interacció personal que s’ofereix en una persona a una transacció individual.

The Ultimate Guide to Farmacy – Hoosier HealthWise

Alguns d’aquests inclouen assegurar -se que un individu busca interaccions negatives del medicament, accés a algú si teniu preocupacions sobre un medicament i la capacitat d’obtenir medicaments el mateix dia que se’ls prescriu. Entre els inconvenients s’inclouen la possibilitat d’una despesa augmentada per als medicaments, haver d’omplir les prescripcions en una durada de temps fixada, una elecció de medicaments i els seus homòlegs genèrics i afegir -se a la continuació d’un servei de propietat.

No obstant això, aquestes grans cadenes utilitzen una tercera alternativa que en realitat és una combinació de les dues. En realitat tenen farmàcies durant les hores habituals de servei, i nombroses ara també tenen un equivalent en línia. Això permet als clients el millor dels dos mons, amb l’únic desavantatge és la manca d’assistència per a les empreses de propietat local.

Quin tipus de farmàcia trieu; en línia, de propietat local o de grans cadenes que integren una ubicació física i una comoditat en línia?.

Què significa el farmacèutic del futur?

Imatge Alguna vegada us heu atret a comprar els vostres medicaments a una farmàcia en línia o a un altre lloc? Podeu protegir -vos a vosaltres mateixos i a la vostra llar, sent conscients quan compreu medicaments en línia. Alguns llocs de farmàcia funcionen legalment i proporcionen comoditat, privadesa, estalvi de costos i garanties per comprar medicaments. No tots els llocs són iguals.

L’administració d’aliments catalunyafarm.com i drogues alerta que hi ha molts magatzems de medicaments en línia no segurs que asseguren oferir medicaments amb recepta a costos profundament assequibles, normalment sense requerir recepta mèdica. Aquestes farmàcies basades a Internet solen vendre medicaments no aprovats, falsos o d’altra manera perillosos fora de les salvaguardes seguides de botigues de medicaments certificats. Moltes farmàcies en línia no segures utilitzen « aparadors » falsos per imitar les botigues de medicaments certificats o per fer -vos pensar que els seus medicaments provenen de nacions amb altes requisits de seguretat.

Aquests medicaments poden ser falsos, caducats o no segurs per a vosaltres i la vostra família. Com es pot saber si una farmàcia en línia funciona legalment? La pàgina RX de la FDA’s Be, Safe, RX té recursos i eines per ajudar -vos a prendre opcions més segures i informades quan es compren medicaments amb recepta en línia.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *